a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session (2): Evaluarea impactului asupra protecției datelor (DPIA) – sesiune de practică

  /  DPO Session (2): Evaluarea impactului asupra protecției datelor (DPIA) – sesiune de practică

 

Loading Events
  • This event has passed.
08 Jun

DPO Session (2): Evaluarea impactului asupra protecției datelor (DPIA) – sesiune de practică

8 June 2021 @ 17:00 - 18:30
Free

Întâlnirea DPO Session (2) abordează o temă propusă de membrii Comunității DPO: cum realizăm evaluarea impactului asupra protecției datelor personale (Data Protection Impact Assessment sau DPIA).

 

Alături de trainerii și fondatorii Privacy Learning, Roxana Guiman și Dana Ududec, vom explora problemele practice care apar pe parcursul unei astfel de analize de impact. De asemenea, vom încerca, împreună, să exersăm modul în care s-ar realiza DPIA asupra unor prelucrări de date personale des întâlnite, anume monitorizarea video CCTV și monitorizarea flotei auto prin GPS.

 

Agenda evenimentului:

  • Regulile generale – când trebuie să realizăm DPIA, care sunt pașii esențiali în acest demers și ce componente ar trebui să cuprindă un raport DPIA.
  • Probleme și obstacole observate în practică.
  • Studii de caz: monitorizarea video CCTV și monitorizarea flotei auto prin GPS.

 

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin e-mail linkul pentru accesul la eveniment.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password