a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Înscrie-te în Comunitatea DPO

Te invităm să te alături Comunității DPO dacă:

ești Responsabil cu protecția datelor personale (Data Protection Officer)
nu ești formal un DPO, dar ocupi o funcție cu atribuții în sfera protecției datelor cu caracter personal într-o organizație

Ca membru al Comunității DPO vei primi acces la evenimentele lunare DPO Sessions – întâlniri online de networking cu invitați speciali și prezentări tematice în domeniul protecției datelor personale.

Intră în comunitatea DPO


Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Află rapid noutățile din domeniul protecției datelor pe canalul Telegram Comunitatea DPO Privacy Learning.

Vrei sa afli mai multe despre legislația protecției datelor personale și să rămâi la curent cu noutățile din domeniu?

Grupul de lectruă al pasionaților de Data Privacy și GDPR - Privacy Bookshelf by Privacy Learning

Descoperă Privacy Bookshelf pe Goodreads, un grup de lectură virtual unde vei găsi cărți riguros selecționate despre tehnologie și privacy.

Vezi colecția noastră de resurse de pe Padlet

Dacă vrei să aprofundezi o anumită temă, ai la dispoziție resursele Privacy Learning din Padlet, pe care le structurăm după fiecare întâlnire sau curs.

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password