a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session #25 – Reglementarea AI: contextul actual și ce lipsește din discursul politic, o discuție cu Valentina Pavel, Senior Researcher @ Ada Lovelace Institute

  /  DPO Session #25 – Reglementarea AI: contextul actual și ce lipsește din discursul politic, o discuție cu Valentina Pavel, Senior Researcher @ Ada Lovelace Institute

 

Loading Events
  • This event has passed.
21 Nov

DPO Session #25 – Reglementarea AI: contextul actual și ce lipsește din discursul politic, o discuție cu Valentina Pavel, Senior Researcher @ Ada Lovelace Institute

21 November 2023 @ 17:00 - 18:30
Free

La începutul lunii noiembrie, reprezentanți guvernamentali, companii și lideri ai societății civile din întreaga lume s-au reunit în cadrul „AI Safety Summit” pentru a construi o abordare comună privind riscurile inteligenței artificiale. Discursurile au variat între viziuni care susțin liberalizarea dezvoltării și utilizării AI, respectiv nevoia de a crea un cadru juridic solid și coerent. Desigur, imaginea de ansamblu este mult mai largă, iar cunoașterea modului în care se poziționează țările lider pe această temă devine tot mai importantă pentru consultanți și antreprenori deopotrivă.

În această ediție DPO Session, vom discuta noutăți din zona de reglementare a inteligenței artificiale și vom trece prin perspective diferite la nivel global cu accent pe Uniunea Europeană, Statele Unite, China și UK – cum arată lucrurile în contextul actual și care sunt câteva din punctele cheie care lipsesc:

  • concentrarea de putere economică și politică în jurul companiilor mari de tehnologie
  • lipsa de răspundere în toate stadiile de dezvoltare ale tehnologiei
  • nivelul enorm de resurse de procesare și de access la date

Valentina Pavel - Senior Researcher @ Ada Lovelace Institute

Valentina Pavel este Senior Researcher la Ada Lovelace Institute unde lucrează pe politici digitale, protecția datelor și inteligența artificială. Valentina a fost Mozilla Fellow în 2018-2019 și a lucrat cu Asociația pentru Tehnologie și Internet pentru susținerea drepturilor civile digitale în România.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Cum participi la eveniment?

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Află rapid noutățile din domeniul protecției datelor pe canalul Telegram Comunitatea DPO Privacy Learning.

Event Details

Date: 21 November 2023 @ 17:00 - 18:30
Time: 17:00 - 18:30
Venue: Conferință Zoom
Organizer Name: PrivacyLearning

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password