a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session #22 – Smart devices, stupid people? Problemele juridice ale dispozitivelor inteligente și cum afectează dreptul la viață privată, o discuție cu Andreea Lisievici

  /  DPO Session #22 – Smart devices, stupid people? Problemele juridice ale dispozitivelor inteligente și cum afectează dreptul la viață privată, o discuție cu Andreea Lisievici

 

Loading Events
  • This event has passed.
11 Jul

DPO Session #22 – Smart devices, stupid people? Problemele juridice ale dispozitivelor inteligente și cum afectează dreptul la viață privată, o discuție cu Andreea Lisievici

11 July 2023 @ 17:00 - 18:30
Free
DPO Session - discuție despre riscurile încălcare a politicilor GDPR în contextul dispozitivelor smart

Riscurile asupra vieții private create de utilizarea smart devices au fost de mult timp semnalate de specialiști: informări obscure și greu de parcurs, prelucrări intruzive și surprinzătoare de date personale, acces necontrolat al terților la informații – sunt doar câteva exemple.

Pentru a putea conștientiza impactul asupra vieții private este necesar să înțelegem cât de mult știu dispozitivele inteligente despre noi și care sunt principalii beneficiari și responsabili în ecosistemul prelucrării datelor personale.

Andreea Lisievici - Senior Privacy Specialist @ Boeing Company

Andreea Lisievici - Privacy Learning guest speaker

Ghidul discuției din cadrul DPO Session #22 este Andreea Lisievici, avocat expert în protecția datelor și lector în programul de formare al Maastricht European Centre on Privacy and Cybersecurity. Andreea locuiește în Suedia și lucrează în prezent ca Senior Privacy Specialist în cadrul Boeing Company.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Cum participi la eveniment?

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Află rapid noutățile din domeniul protecției datelor pe canalul Telegram Comunitatea DPO Privacy Learning.

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password