a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session: Viitorul piețelor și serviciilor digitale

  /  DPO Session: Viitorul piețelor și serviciilor digitale

 

Loading Events
  • This event has passed.
11 May

DPO Session: Viitorul piețelor și serviciilor digitale

11 May 2021 @ 17:00 - 18:30
Free

Cum ne afectează noile reglementări europene privind piețele și serviciile digitale?

Membrii Comunității DPO Privacy Learning sunt invitați la prima sesiune de discuții și networking online – DPO Session. Subiectul principal al întâlnirii este reglementarea propusă la nivelul UE pentru serviciile și piețele digitale – Digital Services Act și Digital Markets Act.

 

Invitat special: Cezara Panait, Head of Digital Policy la Europuls, speaker și cercetător în domeniul politicilor publice pe teme legate de tehnologiile emergente.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

 

Agendă:

  • Comunitatea DPO – obiective și mod de cooperare. Întâlnirile DPO Sessions.
  • Prezentare guest speaker Cezara Panait:
    • noile măsuri incluse în Digital Services Act și Digital Markets Act, cele două propuneri legislative lansate de către Comisia Europeană la finalul anului trecut, care vor fi negociate de cei doi co-legislatori europeni, Parlamentul European și Consiliul UE.
    • Impactul celor două propuneri pentru companiile de tehnologie, start-up-uri și IMM-uri, dar și pentru consumatorii din Uniunea Europeană.
  • Q&A și discuții între participanți.

Care sunt cele mai importante modificări și cum reformează DSA și DMA reglementarea serviciilor și piețelor digitale în UE? Care sunt oportunitățile, dar și provocările celor două propuneri legislative? Cum se poziționează România pe acest subiect și cine va fi supus respectării noilor reglementări?

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Cezara Panait, Head of Digital Policy @ Europuls

Cezara este Head of Digital Policy în cadrul organizației Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, unde coordonează activitatea privind politicile digitale și lucrează cu precădere pe subiectele legate de inteligența artificială, automatizare și platforme digitale.

Cezara a câștigat premii pentru elaborarea unor propuneri de politici publice privind inteligența artificială și etica în competiții internaționale organizate de Microsoft Bruxelles, a fost intervievată ca expert în inteligența artificială în proiecte susținute de Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) și a publicat interviuri academice cu specialiști din cadrul Comitetului Ad-hoc pentru inteligența artificială (CAHAI) de la Consiliul Europei. De asemenea, a câștigat granturi de cercetare din partea Universității Centrale Europene pentru a studia oportunitatea de reglementare a inteligenței artificiale, cu ajutorul cărora a consultat experți de la Parlamentul European și Comisia Europeană.

Publică frecvent analize de specialitate în aceste domenii și este frecvent invitată la conferințe academice, dezbateri naționale și internaționale, în calitate de panelist sau moderator, abordând diverse teme legate de tehnologiile emergente.

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Event Details

Date: 11 May 2021 @ 17:00 - 18:30
Time: 17:00 - 18:30
Venue: Conferință Zoom
Organizer Name: PrivacyLearning

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password