a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Summer School – Advanced

  /  DPO Summer School – Advanced

 

Loading Events
15 Jul

DPO Summer School – Advanced

July 15 @ 09:30 - July 18 @ 12:00
1200 Lei

DPO Summer School – ADVANCED este împărțit pe durata a 4 zile: 15, 16, 17, 18 iulie 2024 și se desfășoară între 09:30 – 12:00, în fiecare zi.

Echipele de conformitate și persoanele responsabile cu protecția datelor personale se confruntă zilnic cu dificultăți în aplicarea practică a legislației: fie că e vorba de articole ce lasă loc de interpretare ori de documente stufoase ce trebuie studiate periodic pentru a nu omite aspecte importante. De aceea am creat DPO Summer School – ADVANCED, un program ce adună și clarifică teme cheie ce țin de GDPR pentru a aduce claritate în activitatea responsabililor cu protecția datelor.

DPO Summer School – ADVANCED este un program de training ideal pentru cei care vor să aprofundeze aspecte cheie ale legislației ce ține de protecția datelor și să înțeleagă cum pot aplica în practică aspectele legislative. Vom dezbate scenarii concrete care vor ajuta la abordarea problemelor viitoare ce pot să apară în practică.

Temele abordate în curs:

  • Noutăți legislative: Digital Services Act, AI Act, Whistleblowing Directive.
  • Aprofundare incidente de securitate conform GDPR: Analiză de risc, aplicabilitatea obligației de notificare, investigațiile autorității.
  • Aprofundare acorduri de prelucrare a datelor: Orientări de redactare, aspecte sensibile în negociere, dileme legate de calificarea părților.
  • Aprofundare drepturile persoanelor vizate, în lumina noii jurisprudențe CJUE, a măsurilor ANSPDCP și a deciziilor luate de diferite autorități din UE.

DPO Summer School – ADVANCED este potrivit pentru tine dacă:

  • ai cel puțin o cunoaștere la nivel de bază a conceptelor din domeniul protecției datelor
  • ești Data Protection Officer (DPO) sau Privacy Manager
  • faci parte dintr-o echipă juridică, conformitate sau ai atribuții ce țin de protecția datelor personale

Ce vei primi de la Privacy Learning?

  • suportul de curs;
  • diploma de participare.

Cum mă înscriu?

Înregistrarea la curs se face prin completarea formularului de înscriere. După ce te înregistrezi vei primi mai multe detalii despre participare pe e-mail.

Cursul se desfășoară online.

Cum plătesc?

Taxa de participare este de 1200 RON / persoană.

Taxa de participare se achită prin transfer bancar online, pe baza facturii fiscale pe care o vei primi pe e-mail după înregistrare. Pentru confirmarea înscrierii, este necesară plata taxei la data indicata pe factura.

Ne poți trimite orice întrebări prin e-mail la adresa cursuri[@]privacylearning.ro.

Lectorii Privacy Learning

Cursul este susținut de lectorii PrivacyLearning – Dana Ududec și Roxana Guiman, avocați PrivacyON și traineri în cadrul Privacy Learning.

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Ești DPO sau ocupi o funcție cu atribuții în sfera protecției datelor cu caracter personal într-o organizație? Înscrie-te în Comunitatea DPO

Ca membru al comunitătii DPO vei primi acces la evenimentele lunare DPO Sessions – întâlniri online de networking cu invitați speciali și prezentări tematice în domeniul protecției datelor personale

Event Details

Date: July 15 @ 09:30 - July 18 @ 12:00
Time: 09:30 - 12:00
Venue: Microsoft Teams Meeting
Organizer Name: PrivacyLearning

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password