a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session #6 – Privacy Challenges in an Online Business – discuție cu Alexandru Câmpean, Deputy DPO @ OLX Group pentru România și Bulgaria

  /  DPO Session #6 – Privacy Challenges in an Online Business – discuție cu Alexandru Câmpean, Deputy DPO @ OLX Group pentru România și Bulgaria

 

Loading Events
  • This event has passed.
12 Oct

DPO Session #6 – Privacy Challenges in an Online Business – discuție cu Alexandru Câmpean, Deputy DPO @ OLX Group pentru România și Bulgaria

12 October 2021 @ 17:00 - 18:30
Free

Cum faci față provocărilor atunci când coordonezi programul de privacy al unui business online global care își propune să crească accelerat în peste 40 de țări? Ce probleme de conformitate apar cel mai des și cum poți reuși să transformi managementul într-un aliat care vede măsurile de protecție a datelor personale ca pe un element indispensabil afacerii și nu ca pe un obstacol?

Invitatul nostru din cadrul întâlnirii DPO Session #6 este în cea mai bună poziție să ne creioneze răspunsurile la aceste întrebări.

Împreună cu Alexandru Câmpean, vă propunem să explorăm câteva puncte interesante legate de activitatea unui DPO într-un business online internațional:

  • Riscuri la adresa protecției datelor personale în afara situațiilor de data breach – vulnerabilitatea unui business online care ține de un întreg ecosistem
  • Elemente concrete de privacy by design aplicate cu succes
  • Strategii interne de conștientizare și participare în programul de conformitate propus de DPO

Alexandru Câmpean, Deputy DPO @ OLX Group pentru România și Bulgaria

Alexandru Câmpean este unul din cei doi Deputy DPO ai Grupului OLX și coordonează programul de privacy pentru activitățile din 2 țări – România și Bulgaria. În cei 15 ani de profesie, a lucrat în societăți de avocați internaționale și Big4 cu prezență în România, în proiecte multidisciplinare care au început în zona de corporate / M&A și au migrat către domeniul care acum îl pasionează cel mai mult – protecția vieții private și a datelor personale. Experiența și cunoștințele acumulate au fost esențiale când a acceptat provocarea să lucreze in-house pentru brandul care reunește platformele de anunțuri cu cea mai rapidă creștere din lume. Însă, a lucra efectiv în echipă cu oameni de alte specialități, spre deosebire de consultanță externă, a adus un nivel extra de înțelepciune și forță necesare nu doar pentru a propune un program de conformitate, ci pentru a convinge organizația să participe și să îi recunoască valoarea adăugată.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Cum participi la eveniment?

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Event Details

Date: 12 October 2021 @ 17:00 - 18:30
Time: 17:00 - 18:30
Venue: Conferință Zoom
Organizer Name: PrivacyLearning

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password