a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Urmărește-ne

Image Alt

DPO Session #11 – Evaluarea furnizorilor din perspectiva protecției datelor personale – discuție cu Anamaria Crețu, Coordonator Data Protection @ Veolia Central Eastern Europe

  /  DPO Session #11 – Evaluarea furnizorilor din perspectiva protecției datelor personale – discuție cu Anamaria Crețu, Coordonator Data Protection @ Veolia Central Eastern Europe

 

Loading Events
  • This event has passed.
10 May

DPO Session #11 – Evaluarea furnizorilor din perspectiva protecției datelor personale – discuție cu Anamaria Crețu, Coordonator Data Protection @ Veolia Central Eastern Europe

10 May 2022 @ 17:00 - 18:30
Free

Organizațiile trebuie să se asigure că furnizorii lor care ar putea primi sau avea acces la date personale, au capacitatea de a asigura un nivel adecvat de protecție a respectivelor informații. De aceea, este necesară realizarea unei evaluări a furnizorilor, pentru a evita potențiale riscuri atât la adresa persoanelor vizate, cât și cu privire la activitatea organizației care achiziționează serviciile.

La cea de-a 11-a ediție a dezbaterilor DPO Sessions, o vom avea alături ca invitată pe Anamaria Crețu, Coordonator Data Protection Veolia Central Eastern Europe și DPO Veolia Romania. Alături de Anamaria, vom explora modul în care poate fi organizată activitatea de evaluare a furnizorilor, în special în contextul unui grup internațional de companii.

Anamaria Crețu, Coordonator Data Protection @ Veolia Central Eastern Europe

Anamaria Georgiana Cretu - guest speaker privacylearning.ro

Activitatea de coordonare a companiilor Veolia din Europa Centrală și de Est presupune implementarea unui program de data protection adaptat companiilor aflate sub incidența GDPR cât și a celor din afara SEE (ex. Armenia, Ucraina).

Anterior rolului pe care îl deține momentan, Anamaria a lucrat în industria telecom (pentru operatorii Telekom Mobile și Vodafone), unde a fost implicată în proiecte de implementare a legislației naționale și europene de reglementare (inclusiv a GDPR) precum și în coordonarea echipei de Compliance și Data Protection din Vodafone.

Gazde: Roxana Guiman și Dana Ududec, fondatoare Privacy Learning

Dana Ududec

Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.

Roxana Guiman - PrivacyLearning.ro

Roxana Guiman

Avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protecției datelor si a proprietății intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.

Cum participi la eveniment?

Acest eveniment este gratuit și dedicat exclusiv membrilor Comunității DPO Privacy Learning. Pentru participare, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea noastră pentru specialiști în privacy și ulterior veți primi prin email detalii pentru accesul la eveniment.

Înscrie-te în comunitatea DPO

prin completarea formularului sau prin e-mail la contact@privacylearning.ro

Ca parte a acestei comunități, vei primi mesaje cu noutăți din domeniul protecției datelor personale și invitații la evenimentele DPO Sessions adresate responsabililor cu protecția datelor. Colectăm adresa ta de e-mail, numele și compania la care lucrezi pentru a te include în lista de abonați ai comunității DPO. Te poți dezabona oricând folosind linkul de la finalul fiecărui mesaj. Află mai multe despre felul în care prelucrăm datele personale în Informarea noastră privind prelucrarea datelor.

Află rapid noutățile din domeniul protecției datelor pe canalul Telegram Comunitatea DPO Privacy Learning.

User Registration

You don't have permission to register

Reset Password