a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Abonamente Privacy Learning pentru companii

Protecția datelor devine tot mai importantă, reglementările din ce în ce mai stricte, iar adopția în interiorul companiei nu mai ține doar de DPO. Este nevoie de colaborare și integrarea proceselor pentru mai multe departamente, atât la nivel de management cât și la nivel de execuție. De aceea am pregătit un pachet de colaborare adaptat companiilor mari. Un cost fix, ușor de bugetat, care să acopere atât nevoile permanente ale DPO cât și nevoile specifice ale responsabililor din diverse alte departamente cu responsabilități în domeniu (HR, IT, Marketing, Financiar etc.). În plus, am adăugat 7 ore de mentorat pentru a acoperi acele nevoi de consultanță personalizată 1 la 1 de care avem toți nevoie atunci când dorim să aprofundăm și să implementăm un subiect atât de complex.
  • Abonament Corporate

  • 1500€ pe an
    • 2 locuri asigurate la orice cursuri live online
      din categoria Cursuri pentru public cu durată de maxim 3 ore
    • 7 ore de mentorat

Ce înseamnă mentorat?

Poți programa discuții 1 to 1 cu trainerul Privacy Learning în care să explorezi temele care te preocupă.

Cât timp e valabil abonamentul?

Abonamentul e valabil 12 luni. Plata se va face în avans pentru întreaga perioadă.

De ce să aleg un abonament?

Vei avea nevoie de o singură aprobare de buget pentru un an de cursuri.

Cine poate participa la cursuri?

Oricare două persoane din companie pot participa la cursurile online. Noi recomandăm participarea DPO-ului (sau altei persoane din departamentul de Privacy) și a altui coleg (din orice departament) care ar putea fi interesat de temele discutate.

Abonează-te la cursurile PrivacyLearning

Dacă îți dorești să schimbi numărul de participanți sau orele de mentorat, lasă-ne câteva detalii suplimentare mai jos si vei primi o variantă de abonament personalizată pentru compania ta. Completează formularul de mai jos sau contactează-ne la cursuri@privacylearning.ro

    *Livrarea programului de training este supusă ofertei individuale pe care o veți primi din partea Privacy Learning și condițiilor contractuale pe care le veți încheia.